Wij staan voor u klaar

Vacature Tandartsassistente

Vacature: Tandartsassistente bij tandartspraktijk Atlas Eindhoven

Dagen en uren: minimaal 3 dagen (in overleg)

Wie zijn wij

Voor onze gezellige groepspraktijk Atlas Eindhoven, gelegen in Eindhoven, zijn we op zoek naar een tandartsassistente. Houd jij van een dynamische werkomgeving en een gezellig team? Dan ben jij wellicht onze match!

Wij zijn een praktijk met diverse collega’s met allemaal hun eigen specialisatie (MKA-chirurg, orthodontist, mondhygiënist en tandartsen algemene tandheelkunde). Hierdoor kunnen we patiënten volledige tandheelkunde aanbieden. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door te werken met CBCT, digitaal kroon&brugwerk en Invisalign (met realtime planning).

De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met OV.
Ons team is zeer diverse met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Tandartspraktijk Atlas Eindhoven. Het betreft een functie in loondienst.

Functieomschrijving:

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vindt het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren.

Wat wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen: minimaal 3 dagen (in overleg)

Eventuele startdatum: in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00

nl_NL