Kronen en Bruggen Eindhoven

Kronen en Bruggen Eindhoven

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Eindhoven waar u terecht kunt voor het laten plaatsen van kronen en bruggen? Maak dan een afspraak bij Atlas Dental Care Eindhoven. Ons ervaren team staat voor u klaar om al uw tandheelkundige problemen op te lossen. Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven als nieuwe patiënt door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Zodra u dit heeft gedaan, zal één van onze medewerkers op korte termijn contact met u opnemen om de inschrijving te bevestigen. U kunt dan direct een afspraak maken om langs te komen voor het laten plaatsen van kronen en bruggen in Eindhoven. Hopelijk zien wij u binnenkort!

Kronen en Bruggen Eindhoven

Wanneer kom ik in aanmerking voor een kroon?

Is één van uw tanden of kiezen beschadigd geraakt of dermate verzwakt dat u moeite heeft met eten, praten en lachen? Dan kunt u in aanmerking komen voor het laten plaatsen van een kroon bij de tandarts in Eindhoven. Een kroon wordt in de volksmond ook wel een ‘hoesje’ of ‘kapje’ genoemd en wordt over uw originele tand of kies geplaatst om deze te beschermen en te versterken. Zo kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een mooi en volledig gebit.

Wilt u een kroon of brug laten plaatsen door een ervaren tandarts in Eindhoven? Maak dan direct een afspraak en kom langs. Wij zijn gevestigd aan de Ten Hagestraat 10 in Eindhoven. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen en zullen er alles aan doen om uw gebit mooi en gezond te maken en houden.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een brug?

Als u één of meerdere tanden of kiezen bent verloren, dan kunt u in aanmerking komen voor het laten plaatsen van een brug bij de tandarts in Eindhoven. Zoals de naam van de behandeling al weggeeft, gaat het hierbij om een ‘overbrugging’ tussen twee van uw originele tanden of kiezen. Een brug is bedoeld om verloren tanden of kiezen te vervangen en uw gebit weer compleet te maken, zodat u weer met veel zelfvertrouwen kunt lachen.

Een brug wordt vastgemaakt aan twee of meer afgeslepen tanden aan weerszijden van de open ruimte, die fungeren als pijlers. Op deze pijlers worden kronen geplaatst en tussen de kronen in wordt een brugdeel geplaatst om de open ruimte op te vullen. Mocht u hier een vraag over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op: 040 23 64 711.

Kronen en Bruggen Eindhoven

Kronen en bruggen laten plaatsen in Eindhoven

Bent u niet tevreden met de huidige staat van uw gebit, bijvoorbeeld omdat sommige van uw tanden of kiezen zijn afgebroken of verloren zijn geraakt? En wilt u weten of een kroon of brug de oplossing voor uw situatie kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en gaan samen met u op zoek naar een passende behandeling voor al uw tandheelkundige problemen.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Dinsdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Woensdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Donderdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Vrijdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00
Kronen en bruggen Eindhoven

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

nl_NL