Facings Eindhoven

Facings Eindhoven

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Eindhoven waar u terecht kunt voor facings? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. Onze ervaren behandelaars zijn gespecialiseerd in het zetten van facings die uw gebit zullen laten stralen. Wilt u een afspraak maken voor facings in Eindhoven? Neem dan contact met ons op of schrijf u direct in via de website.

Nadat u zich heeft ingeschreven, zal één van onze medewerkers contact met u opnemen om een dag en tijdstip met u af te stemmen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze mooie en moderne tandartspraktijk in Eindhoven.

Facings Eindhoven

Facings laten zetten in Eindhoven?

Is uw gebit toe aan een opknapbeurt? Bijvoorbeeld omdat uw tanden en kiezen zijn verkleurd, vervormd of scheef zijn gaan staan? Dan kunnen facings de oplossing bieden. Facings zijn dunne schildjes die op uw tanden en kiezen worden gezet, met als doel om het uiterlijk van uw gebit te verfraaien.

Facings van composiet en porselein

Facings kunnen worden gemaakt van composiet en porselein. Welk materiaal voor u het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Facings van porselein zijn over het algemeen duurzamer dan facings van composiet en zijn daarom ook duurder om te laten zetten. Daarnaast kost het meer tijd om porseleinen facings te laten zetten, omdat er eerst een afdruk van uw te behandelen tanden en kiezen moet worden gemaakt, waarna uw facings op maat zullen worden gemaakt in het laboratorium.

Vindt u het belangrijk dat uw facings zo snel mogelijk worden gezet? Of heeft u een beperkt budget? Dan kunt u overwegen om facings van composiet te laten zetten. Als genoemde factoren geen of een beperkte rol spelen in uw beslissing en u veel waarde hecht aan kwaliteit, dan kunt u wellicht beter voor de relatief duurzame oplossing kiezen en facings van porselein laten zetten.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Facings Eindhoven

Maak een afspraak voor Facings Eindhoven

Wilt u facings laten zetten door één van onze ervaren behandelaars in onze tandartspraktijk in Eindhoven? Dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen, waarna wij op korte termijn contact met u zullen opnemen om uw inschrijving te voltooien en direct een afspraak te maken voor Facings Eindhoven. Ons team hoopt u binnenkort van dienst te mogen zijn.

Veelgestelde vragen over Facings Eindhoven

‘Facings’ is een behandeling die tot de esthetische tandheelkunde wordt gerekend. Het gaat om dunne schildjes die op de tanden en kiezen worden gezet en daarmee het uiterlijk van het gebit verfraaien. Het resultaat is een mooi en recht gebit. Deze behandeling is met name interessant voor mensen van wie het gebit toe is aan een opknapbeurt. Facings kunnen hiervoor de oplossing bieden.

Ieder jaar worden de tarieven voor alle tandheelkundige behandelingen landelijk vastgesteld. Dit betekent dat iedere tandarts dezelfde kosten hanteert voor het laten zetten of repareren van facings. Hoeveel de kosten exact bedragen, hangt af van het materiaal waarvan uw facings zijn gemaakt. Zo zijn porseleinen facings zijn duurder dan composieten facings. Bekijk hier alle tandartstarieven voor 2023.

Als uw tanden en kiezen zijn verkleurd, vervorm of scheef zijn gaan staan, dan kunt u overwegen om facings te laten zetten. Facings zijn ervoor bedoeld om het uiterlijk van uw gebit te verfraaien. Na de behandeling zal uw gebit stralen als nooit tevoren.

Facings zijn dunne schildjes die op uw tanden en kiezen worden gezet. Deze schildjes zijn ongeveer zo dun als contactlenzen en zijn gemaakt van een tandkleurig materiaal, waardoor de facings er natuurlijk uitzien.

Dit hangt onder andere af van het materiaal waarvan uw facings worden gemaakt. Als u facings van composiet laat zetten, dan bent u binnen één behandeling al klaar. Gaat uw voorkeur uit naar facings van porselein? Dan duurt het langer. Eerst wordt er een afdruk van uw te behandelen tanden en kiezen gemaakt, waarna uw facings op maat worden gemaakt in het laboratorium. Daarna kunnen wij uw facings pas bij u zetten.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Dinsdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Woensdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Donderdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 Vrijdag 08:30 – 17:00
Telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00
Facings Eindhoven

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

nl_NL