Wij staan voor u klaar

Vacature balie-/officemedewerker

Vacature: Balie/officemedewerker bij Tandartspraktijk Atlas Eindhoven

Wie zijn wij?

Voor onze gezellige groepspraktijk Atlas Eindhoven, gelegen in Eindhoven, zijn we op zoek naar een balie/officemedewerker met ervaring als receptioniste. Houd jij van een dynamische werkomgeving en een gezellig team? Dan ben jij wellicht onze match!

Wij zijn een praktijk met diverse collega’s met allemaal hun eigen specialisatie (MKA-chirurg, orthodontist, mondhygiënist en tandartsen algemene tandheelkunde). Hierdoor kunnen we patiënten volledige tandheelkunde aanbieden. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door te werken met CBCT, digitaal kroon&brugwerk en Invisalign (met realtime planning).

De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met OV. Ons team is zeer diverse met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel en dat is dan ook een van de belangrijke pijlers binnen Tandartspraktijk Atlas Eindhoven. Het betreft een functie in loondienst.

Functieomschrijving:

De balie is de centrale spil van de praktijk waarbij iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat de balie/officemedewerker stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd is. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard. Het is een uitdagende job met diverse taken. Het hebben van tandheelkundige kennis is niet nodig. Tevens zijn het hebben van goede contactuele vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen een must voor deze functie. Meerdere taken die voor jouw verantwoording komen zijn onder andere:

  • Receptiewerkzaamheden
  • Up-to-date houden van het patiëntenbestand
  • Administratie bijhouden
  • Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen
  • Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie
  • Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden
  • Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden
  • Het ondersteunen bij de dagelijks werkzaamheden van de praktijkmanager


Wat wij bieden?

Een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt uiteraard de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen: 24 uur, uren en dagen in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00

nl_NL