Tandarts Eindhoven Centrum

Tandarts in Eindhoven, nabij stratum: Atlas Dental Care

Bent u op zoek naar een tandarts in het centrum van Eindhoven? Dan bent u op het juiste adres! Atlas Dental Care ligt centraal in Eindhoven, midden in het centrum. Wij hebben een moderne tandartspraktijk in Eindhoven waar u met het hele gezin terecht kunt voor alle tandheelkundige behandelingen.

Atlas Dental Care Eindhoven biedt complete kwaliteit van tandheelkundige zorg. Alles wat u zoekt hebben wij onder één dak. We staan paraat om u te helpen om uw tandvlees, tanden en kiezen in optimale conditie te houden.

Onze vakkundige professionals maken gebruik van de meest moderne technieken en apparatuur. Daarnaast volgen wij ook heldere richtlijnen en processen voor de best mogelijke tandheelkundige zorg en behandelingen. Zo kunnen wij u steeds de juiste zorg en aandacht geven: van de periodieke controle en acute behandeling tot en met esthetische tandheelkunde.

Waarom 'kiezen' voor Atlas Dental Care Eindhoven?

U kunt beter iets voortijdig voorkomen dan er later de gevolgen van inzien! Om die reden proberen wij in onze praktijk in Eindhoven zoveel mogelijk aan preventie te doen.

In de moderne tandartspraktijk van Atlas Dental Care Eindhoven werkt een hecht team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten, waardoor u bij ons terecht kunt voor vrijwel elke gebitsbehandeling. Ons tandheelkundige team heeft zeer veel ervaring en zorgt ervoor dat de gezondheid van uw gebit en u als patiënt centraal staan. Onze moderne tandartspraktijk in Eindhoven centrum biedt tandheelkundige behandelingen aan voor het hele gezin. Daarnaast zitten we nabij stratum, te Eindhoven. Het hart van Eindhoven. U bent van harte welkom bij Atlas Dental Care Eindhoven. 

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00

Uw tandarts in Eindhoven voor het hele gezin

Uiteraard is het altijd beter om problemen te voorkomen dan te moeten genezen. Daarom doen wij in onze praktijk er alles aan om voor u uw gebit in optimale en gezonde staat te behouden. De norm is voor ons een gezond en stralend gebit, omdat u niet minder dan dit verdient.

Atlas Dental Care Eindhoven is een praktijk voor het hele gezin en neemt ruim de tijd voor kinderen en mensen die worden behandeld. Voor de kinderen en ouders geven we voorlichtingen over mondzorg. Want bij kinderen is een goede voorlichting over poetsen en voeding belangrijk, vooral op een jonge leeftijd is een gezonde basis nodig.

Angsttandarts Eindhoven

Uit onderzoek is gebleken dat  ruim 40% van de nederlanders angst heeft voor de tandarts. Speciaal voor degenen die angst hebben voor de tandarts hebben wij speciale behandelmethodes om deze angst weg te nemen. Onze professionele tandartsen zullen u op uw gemak stellen, en voorafgaand aan de behandeling vertellen ze stap voor stap wat ze precies gaan doen. Persoonlijke aandacht staat dan ook centraal bij onze tandartspraktijk in Eindhoven, nabij stratum, het bruisende gedeelte van Eindhoven.

Door middel van anesthesie kunnen wij een aantal behandelingen uitvoeren. Denk aan een verstandskies trekken, gaatje vullen bijvoorbeeld, of een kleine kaakchirurgische ingreep. Ook kunt u terecht voor een wortelkanaalbehandeling.

Er wordt extra tijd genomen voor de behandeling van een angstige patiënt. Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten/tarieven van de tandarts in Eindhoven

De tarieven binnen de tandheelkunde zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid. Als u aanvullend verzekerd bent voor tandheelkunde, krijgt u de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed tot het maximaal verzekerde bedrag. Het is aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar als u vragen heeft over vergoedingen. Meer informatie over kosten en vergoedingen vindt u op:

https://www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/

Klik hier voor de tarievenlijst 2019, vastgesteld door de NZa.

Klik hier voor de tarievenlijst 2020, vastgesteld door de NZa.

Klik hier voor de tarievenlijst 2021, vastgesteld door de NZa.

In geval van spoed

Wanneer u een pijnklacht, losgekomen vulling of afgebroken tand/kies heeft, wacht dan niet tot de volgende controle. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. In geval van spoed of pijn krijgt u bij ons in principe altijd voorrang en is een afspraak maken dus niet strikt noodzakelijk. Hoe eerder u in zo’n situatie belt, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn. Indien mogelijk belt u voor 10.00 uur ’s ochtends zodat wij nog dezelfde dag een afspraak voor u kunnen plannen. Dus heeft u een spoedgeval, en bent u in de buurt van stratum, dan kunt u gewoon naar binnen lopen.

Spoedservice praktijk (overdag)

Spoeddienst (buiten openingstijden)

Voor de dienstdoende spoedtandarts graag even bellen naar:

Tandarts Eindhoven

Heeft u nog vragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever iemand spreken? Bel naar de praktijk.

nl_NL