Wij staan voor u klaar

Tandarts die zich wil ontwikkelen en zich thuis voelt in een gezellig team gezocht

Min uren: 16

Max uren: 40

Tandarts

Contracttype: in overleg

Honorering: op basis van omzetpercentage of in overleg

Wat wij zoeken

We zijn op zoek naar een getalenteerde tandarts die het leuk vindt om in een gezellig team te werken. Betrokkenheid en enthousiasme zijn jou op het lijf geschreven. Het is een semi verwijspraktijk is waarbij er diverse specialistische behandelingen worden uitgevoerd: kaakchirurgie, implantologie, orthodontie, mondhygiëne maar ook algemene tandheelkunde van onze eigen patiënten. Hierdoor worden er veel uitgebreide plannen uitgewerkt en uitgevoerd, maar ook gezinnen begeleid om levenslang een gezonde mond te hebben. Er is voldoende ondersteuning aanwezig om te helpen/sparren bij lastige plannen en om je verder te ontwikkelen.
Verder is bij ons alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent. 

Functie eisen

Je bent gedreven en liefhebber van je vak. Niet bang om fouten te maken en daar weer van te leren. Uiteraard lekker communicatief met patienten, collega’s en personeel. Liefste wil je lange tijd bij ons werken omdat patienten aan je gehecht raken. 
Net als wij streef je naar de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkunde, maar wel altijd met een persoonlijke benadering naar de patiënten.
Oftewel: gewoon een leuke tandarts die lekker wil werken.

Wat wij bieden

Wij zijn een moderne groepspraktijk. We hebben een eigen tandprotheticus in huis evenals diverse collega’s met allemaal hun specialiteiten (MKA-chirurg, orthodontist, mondhygienist en algemene tandartsen). Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen. Samen leren we ook iedere dag van elkaar. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door te werken met CBCT, digitaal kroon&brugwerk, Invisalign (met realtime planning) en digitale protheses.
De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem (parkeergarage onder de praktijk). We beschikken over alle middelen die je kunt wensen. Bijvoorbeeld een microscoop, CBCT/OPT, operatiekamer, intra-orale scanners, maar ook een eigen 3D CAD computer om van alles te kunnen maken. Je mag daar allemaal gebruik van maken, maar dat hoeft niet.
Van oudsher is het een semi verwijspraktijk waar er met patienten mooie en luxe tandheelkunde mogelijk is.

Omdat er tevens een MKA-chirurg werkzaam is, komen ook alle uitgebreide chirurgische indicaties in de praktijk voor. Het is de bedoeling dat de komende jaren de praktijk verder gaat groeien, zowel qua algemene praktijk als qua verwijspraktijk. Dat biedt wederzijds veel kansen. Mocht je bijvoorbeeld extra willen bekwamen (bijvoorbeeld in endodontologie), dan zullen we dat voor je faciliteren. Hiernaast bieden wij ondersteuning met betrekking tot KRT registraties (welke we voor je kunnen betalen) en opleidingen omdat we overeenkomsten hebben afgesloten met onder andere Edin en Prelum.

De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen bijna allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc. Daardoor wordt je ontlast en blijft er voldoende tijd over voor administratie en overleg. Ons team is zeer diverse met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is tevens lokaal een goed management die je veel zorgen inzake declaraties, machtigingen, etc. ontneemt. Uiteraard wordt er gewerkt conform de ISO-standaarden. Ondanks deze professionele organisatie is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team.

Interesse of nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op en kom een kopje koffie drinken. In het beste geval staan we dan aan de vooravond van een mooie samenwerking, in het slechtste geval hebben we een goed gesprek gehad.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00