Wij staan voor u klaar

Vacature praktijkmanager

Vacature: Praktijkmanager voor tandartspraktijk Atlas Eindhoven

Uren: 32-40 uur

Wie zijn wij

Voor onze gezellige praktijk Atlas Eindhoven, gelegen in het centrum van Eindhoven, zijn we op zoek naar een kundige praktijkmanager die goed werk levert en tegelijkertijd van gezelligheid en een warm team houdt.

Als ervaren praktijkmanager ben je het aanspreekpunt van de organisatie en geef je leiding aan het team. Je motiveert en stimuleert en stuurt waar nodig bij. Je draagt zorg voor de interne organisatie en bent (eind)verantwoordelijk samen met de regiomanager voor diverse operationele zaken. Denk hierbij aan het maken van personeelsroosters, optimaliseren van agendaplanning, voeren van sollicitatiegesprekken, klachtenafhandeling, bewaken van protocollen, inkoop van materialen, leiden van werkoverleggen etc. Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die ervaren is in het uitvoeren van managementtaken binnen tandheelkundige praktijken.

Functieomschrijving

We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende:

  • Ervaring als praktijk-, officemanager of hoofdassistente in een tandartsenpraktijk
  • HBO werk-, en denkniveau
  • Proactief, sociaal en stressbestendig
  • Je bent sociaal en een échte kameleon!
  • Affiniteit / ervaring met HR en kwaliteitszorg
  • ICT-vaardig
  • Zelfstandig en taakvolwassen prioriteiten kunnen stellen


Wat wij bieden

Wij zijn een groepspraktijk met diverse collega’s met allemaal hun eigen specialisatie (MKA-chirurg, orthodontist, mondhygiënist en tandartsen algemene tandheelkunde). Tevens hebben we op 5 minuten afstand ons eigen tandtechnisch laboratorium waar ook een tandprotheticus werkzaam is. Hierdoor kunnen we patiënten volledige tandheelkunde aanbieden. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door te werken met CBCT, digitaal kroon&brugwerk en Invisalign (met realtime planning).

De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem (parkeergarage onder de praktijk).

Ons team is zeer diverse met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00