Wij staan voor u klaar

Vacature tandartsassistent  (Part- of Fulltime)

Wat wij zoeken?

We zijn op zoek naar een gezellige ‘tandarts assistente’ die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken. Het is een semi verwijspraktijk waarbij er diverse specialistische behandelingen worden uitgevoerd: kaakchirurgie, implantologie, orthodontie, maar ook algemene tandheelkunde. Hierdoor worden er veel uitgebreide plannen uitgewerkt en uitgevoerd. Wij willen de patiënten de beste hoog mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel. Ben jij die enthousiaste assistent die houdt van een uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een part-time of full-time functie.

Functie-eisen

Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren omdat dit de voorwaarden creëert om zo optimaal mogelijk de patiënten te behandelen en de verwijzers te ondersteunen.

Wat wij bieden?

  • Een uitdagende job met veel afwisseling in taken
  • Doorgroeimogelijkheden voor zelfstandige behandelingen
  • Goede ondersteuning intern
  • Dynamisch team bestaande uit 2 kaakchirurgen, 4 tandartsen, 1 orthodontist, 1 mondhygiëniste en 12 ondersteunende medewerkers.
 

Mede door de groeiperspectieven een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven, maar is goed bereikbaar met OV. Het beschikt over alle middelen die je kunt wensen. Bijvoorbeeld een microscoop, CBCT, operatiekamer, intra-orale scanner, …

Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie, stuur dan je CV en motivatie naar administratie@atlaseindhoven.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar de praktijk. 

Telefoonnummer: 040 – 23 64 711

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00