Wij staan voor u klaar

Vacature backoffice-/baliemedewerker (parttime)

Wie zoeken wij?

Voor onze gezellige praktijk in het centrum van Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie backoffice-/baliemedewerker. Wil jij de best mogelijke ondersteuning aan de organisatie geven, ben je daarnaast een kei in plannen en beschik je over organisatorische vaardigheden? Dan is dit een leuke job voor jou. Je bent het eerste persoonlijk contact voor de patiënt en vaak ook het laatste als de patiënt weer vertrekt en daarmee het visitekaartje van deze praktijk. 

Het is een semi verwijspraktijk waarbij er diverse specialistische behandelingen worden uitgevoerd: kaakchirurgie, implantologie, maar ook algemene tandheelkunde. Hierdoor worden er veel uitgebreide plannen uitgewerkt en uitgevoerd. Wij willen de patiënten de beste en hoog mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een zo prettig, maar vooral veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundig personeel. 

Word je hier enthousiast van, blijf dan vooral verder lezen.

Functie-eisen

Als backoffice-/baliemedewerker ben je een belangrijk onderdeel van de ruggengraat van de praktijk. Vanuit deze rol ondersteun je het team, achter de schermen vanuit de backoffice, maar ook tussen de patiënten en jouw collega’s vanuit de frontoffice. De balie is de centrale spil van de praktijk waarbij iedereen wordt aangestuurd. Het is dus cruciaal dat je stressbestendig, flexibel en goed georganiseerd bent. Daarnaast moet je beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en positief zijn van aard. Het is een uitdagende job met diverse taken. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Het hebben van tandheelkundige kennis is een pré, enige ervaring met Exquise is handig. 

Meerdere taken die voor jouw verantwoording komen zijn onder andere:

 • Up-to-date houden van het patiëntenbestand.
 • Administratie bijhouden.
 • Hiaten signaleren in de agenda en optimaal plannen.
 • Receptiewerkzaamheden.
 • Onze patiënten te woord staan en hen voorzien van de nodige informatie.
 • Het aannemen van de telefoon en de inkomende mails beantwoorden.
 • Het beheren van de agenda, afspraken plannen en erop toezien dat deze afspraken nagekomen worden.
 • Het verwerken van onze patiëntengegevens in Exquise en het verzorgen van de gegevens in het systeem (up-to-date houden).
 • Het ondersteunen van de dagelijks werkzaamheden bij de tandartspraktijk door o.a. protocollen, richtlijnen en wet- en regelgeving.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een groepspraktijk. We hebben diverse collega’s met allemaal hun specialiteiten (MKA-chirurg, orthodontist, mondhygiënist en algemene tandartsen). Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen. Samen leren we ook iedere dag van elkaar. We durven onszelf vooruitstrevend te noemen door te werken met CBCT en digitaal kroon & brugwerk.

De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven en is goed bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem (parkeergarage onder de praktijk).
Ons team is zeer diverse met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is voldoende ruimte voor gezelligheid en plezier, want plezier op het werk is een kernwaarde binnen ons team.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel afwisseling in taken
 • Goede ondersteuning intern
 • Dynamisch team bestaande uit 2 kaakchirurgen, 4 tandartsen, 1 mondhygiënist, 1 preventie-assistente en 12 ondersteunend personeel.

 

Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Verder bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring, pensioenregeling en een interessante kans om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu . In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Salaris: conform KNMT

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
08:30 – 17:00

Dinsdag
08:30 – 17:00

Woensdag
08:30 – 17:00

Donderdag
08:30 – 17:00

Vrijdag
08:30 – 17:00